Skip to main content

Ons team

Bewolved…

Gelooft in het potentieel van elk individu, om zich optimaal te ontplooien en dit zowel op professioneel als op persoonlijk vlak zodat elkeen zijn waarden en talenten ten volle kan inzetten.

Naast een coaching- en trainingscentrum, is BeWolved ook een erkend loopbaancentrum.

Ons team van betrokken coaches staat klaar om in openheid en vertrouwen onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties en om hun doelen te bereiken, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Maak kennis met ons team van loopbaancoaches:

Ons team van loopbaancoaches staat elke dag voor jou klaar.
Je kan bij onze coaches terecht op locatie of online.

Mechelen, Online

Tanya Attree

Tanya is gedreven door het helpen van mensen met haar positiviteit en warmte.

Tanya is gepassioneerd door het helpen van mensen om hun loopbaandoelen te bereiken en een betere balans te vinden in hun professionele en persoonlijke leven. Haar benadering is doordrenkt met positiviteit, enthousiasme en haar warme persoonlijkheid.
Brugge, Online

Sixten Mergaert

Sixten, professionele coach en therapeut, wordt gedreven door empathie en verbinding.

Sixten zijn kracht ligt in het begrijpen van uitdagende situaties vanuit een systemische invalshoek, waardoor hij ook jou kan begeleiden naar een persoonlijke groei en aanmoedigen om je volledige potentieel te ontdekken naar welzijn en succes!
Kontich, Antwerpen, Berchem, Online

Charlotte Van Roosbroeck

Charlotte is een spontaan en warm persoon met veel enthousiasme en energie.

Charlotte is afgestudeerd als criminologe en heeft een carrière achter de rug bij de politie, waar ze als commissaris een focus heeft kunnen leggen op loopbaanbegeleiding en sollicitatietraining. Zelfzorg staat voor haar gelijk aan zelfinzicht én laat dat net iets zijn dat niet altijd even vanzelfsprekend is.
Charlotte is ondernemend, oplossingsgericht en een echte ideeënfontein. In een één op één verbinding met mensen weet ze een gemoedelijke, positieve en vertrouwelijke sfeer te creëren.
Aarschot, Online

Jill Cuypers

Jill heeft een groot hart voor mensen & hun verhaal.

Jill heeft een groot hart voor mensen & hun verhaal. Ze zet in op jouw persoonlijke groei & dit op de verschillende domeinen van het leven waarbij ze mogelijke valkuilen goed aanvoelt. Jills missie is mensen terug in hun kracht zetten, hen eraan te herinneren wat hun talenten zijn, wat hun uniek maakt & te leren hun imperfectie te omarmen. Samen met jou gaat ze graag op pad naar jouw loopbaanverhaal.
Antwerpen, Online

Evelien Rosier

Wie Evelien zegt, zegt energie.

Evelien Rosier, ook bekend als 'Energetic Ev,' maakte in 2021 de sprong van corporate change manager naar zelfstandige coach. Met ongeëvenaarde energie begeleidt ze jou bij reflectie en het ontdekken van nieuwe kansen. Evelien is een avonturier, ooit met een backpack, nu met haar eigen huis op wielen, en een fervent atleet. Na 11 jaar internationaal rugby voor het Belgisch Nationaal team streeft ze nu naar de wereldtop in freerunning.
Online

Rebecca Mauquoi

Rebecca’s sterkte zit in haar inlevingsvermogen en enthousiasme om nieuwe invalshoeken te ontdekken.

Rebecca is bedreven in alles wat te maken heeft met het sollicitatieproces. Haar focus ligt op het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun plekje op de arbeidsmarkt. Dit gaat van het opstellen van je CV en motivatiebrief tot het zoeken naar een bedrijfscultuur waar jij je comfortabel in voelt. Met een open, positieve instelling gaat ze samen met jou je waarden, normen, dromen en doelen vertalen naar een traject op maat. Naast deze begeleiding is Rebecca freelance dierenartsassistente bij een dierenkliniek op Fuerteventura, waar ze woont en werkt.
Edegem, Online

Stefanie Maes

Stefanie zet zich in om samen de balans te vinden tussen privé & professionele carrière.

Stefanie zet zich in om samen de balans te vinden tussen privé & professionele carrière. 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als echte people manager, gebruikt ze om samen jouw doelen te identificeren & scherp te stellen. Ze gaat op zoek naar jouw talenten & energiegevers en vat dit samen in een persoonlijk groeiplan. Als moeder van 3 kinderen kent ze het belang van een goede work/life balans.
Kontich, Hove, Online

Hilke Eelen

Hilke is psycholoog van opleiding. Zorgzaam en respectvol voor mens, dier en alles wat leeft.

Hilke is psycholoog van opleiding, een no-nonsense rechttoe-rechtaan persoon. Zorgzaam en respectvol voor mens, dier en alles wat leeft. Verbondenheid en authenticiteit zijn kernwaarden in haar relaties, zowel met de ander als met zichzelf. Hilke heeft plezier en voldoening om anderen in hun kracht en kern te helpen, gezond en eigen-zinnig!
Boom, Online

Katleen Ratinckx

Katleen is een combinatie van rust, geduld, enthousiasme, gedrevenheid en respect.

Katleen is een combinatie van rust, geduld, enthousiasme, gedrevenheid en respect. Haar bereidheid om anderen te helpen maakt haar een waardevolle ondersteuning voor mensen in hun mentale, emotionele, praktische en professionele reis. Het ervaren van Katleen betekent een sfeer van begrip en ondersteuning waar denken, voelen, doen en handelen in een mooie harmonie samenkomen.
Kontich, Ekeren, Online

Sidney Tops

Sidney zit boordevol ervaring, kennis en positiviteit.

Als loopbaancoach en als mens zet ik al mijn ervaring, kennis en positiviteit in om jou te begeleiden in het samen vinden van een haalbare oplossing die jou past. Stap per stap en op jouw tempo. We (her-)ontdekken wie je écht bent en wat je energie geeft. Ik leer je prioriteiten te stellen, beter om te gaan met werkdruk en je persoonlijke & professionele groeikansen optimaal te benutten.
Antwerpen, Online

Karolina Jasinska

Met een kritische kijk op de wereld maakt Karolina moeilijke onderwerpen bespreekbaar.

Met een kritische kijk op de wereld maakt Karolina moeilijke onderwerpen bespreekbaar. Ze geloof in het potentieel van elk individu om het maximale uit zichzelf te halen & is gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling vormt namelijk de basis voor professioneel succes. Succes gaat verder dan het vinden van een baan, het gaat om voldoening, groei en duurzaamheid!
Brasschaat, Online

Yardena Depuis

De ontdekking van de juiste weg is als zoeken met een lichtje.

De ontdekking van de juiste weg is als zoeken met een lichtje. Ik wil graag mensen leren kennen & begrijpen om hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Ik ben Yardéna Depuis, een zelfstandige vrouw & heb mijn eigen pad gebaand in het leven. Ik straal doorzettingsvermogen uit, waar mijn empathische aard een warme dimensie toevoegt. Ik ben een inspiratie die anderen aanmoedigt hun weg te banen.
Bie BeWolved - Partner, trainer, coach
Kontich

Bie Mergaert

Bie is de belichaming van enthousiasme en daadkracht.

Bie is de belichaming van enthousiasme en daadkracht.
Na een jarenlange ervaring in sales en HR zet ze zich nu voluit in op coaching en training om mensen de beste versie van zichzelf te laten zijn.
Bie weet als geen ander de balans te bewaren tussen menselijke aandacht en zakelijke instincten. Wie Bie zegt, zegt warmte.
Karen BeWolved - Partner, trainer, coach
Stekene, Kontich, Online

Karen d'Hooghe

Karen haar levensmissie is de energie van leiders en medewerkers succesvol inzetten in leven en werk.

Karen haar levensmissie is de energie van leiders en medewerkers succesvol inzetten in leven en werk. Na jarenlange ervaring in de zorgsector en HR is ze vandaag aan de slag als coach en trainer. Met haar rustige en verbindende aanpak weet ze moeiteloos mensen te begeleiden op hun groeipad.

Of neem rechtstreeks contact met ons op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
+54
Gingen jou al voor